Vesti iz oblasti zdravlja

15.12.2019.
U utorak je potvrđen prvi slučaj infekcije virusom gripa tipa A na teritoriji Republike Srbije. Da ne biste bili među obolelima, pratite ovih nekoliko saveta.

13.12.2019.
Vaše srce može da kuca čak i ako nije povezano s vašim telom i to je ono što ovaj organ čini moćnim. Srce je jedan od najbitnijih organa pa je zbog toga veoma važno da živite zdravo kako bi s njim sve bilo kako treba.

15.12.2019.
U novoj studiji, istraživači su otkrili mehanizme putem kojih visok nivo lipida u krvi može da dovede do upale, i vremenom do ozbiljnijih posledica, poput oštećenja organa. Upala je prouzrokovana i faktorom rizika za mnoga stanja kao što su gojaznost, dijabetes i kardiovaskularni problemi.

13.12.2019.
Kirk Daglas, glumac, producent, reditelj i autor navršio je 103 godine. "Ti si živa legenda i cela ti porodica šalje svu ljubav u svojih srca!", objavio je na Instagramu njegov sin Majkl.

12.12.2019.
Dom zdravlja "Dr Boško Vrebalov" u Zrenjaninu dobio je savremenu medicinsku opremu čiju nabavku je podržala kompanija NIS u okviru programa "Zajednici zajedno".