Vesti iz oblasti zdravlja

22.06.2019.
Na vrhuncu sportske karijere, u 29. godini, otkriven mu je tumor na levoj nozi. Posle dve operacije počeo je ponovo da igra tenis, ali je ubrzo saznao da mu se tumor ponovo vratio I da mu sledi još jedna operacija. Imao ih je ukupno sedam.

22.06.2019.
Visoke temperature vazduha ovih dana veoma nepovoljno utiču na zdravlje. Posebno "vrebaju" sunčanica i toplotni udar. Ovi poremećaji termoregulacije mahom nastaju usled direktnog prekomernog izlaganja suncu, pri čemu je posebno ugrožen potiljak.

21.06.2019.
Svi znamo da u našim crevima postoji bezbroj bakterija, ali uvek računamo na to da one rade isključivo za naše dobro. Međutim, one mogu da pojedu i lek pre nego što on uopšte počne da deluje.

21.06.2019.
Nema čoveka koji se ovih dana nije požalio na ujed komarca. Ovi insekti nam sve više smetaju, čine nas nervoznim, a svrab, otok i bol od ujeda čine nepodnošljivim.

20.06.2019.
Naše telo priča priču o emocijama i mislima koje imamo u glavi. Kad ne znamo da iskažemo negativne emocije i kada ih se ne rešavamo na vreme, one se manifestuju kroz probleme sa telom.